Jolanda

Wie is Jolanda?
Ze is in 2000 Nederlands Kampioen geworden in de fitness. Daarop volgde in 2004 de titels Miss Universe, Miss Universe met de duo’s (met partner Yorick Bakker), Wereld Kampioen Fitness en Overall winnares (Miss World). In deze tijd heeft Jolanda erg veel geleerd over trainen, voeding, kleding, etc.

Maar wie is Jolanda?

Hoi!

Mijn naam is Jolanda Beuving en heb je zoveel te vertellen.
Fitness en trainen is mijn passie, hoe?

Ik had ernstige rugklachten en heb een jaar van romp tot nek in het gips gezeten en op bed gelegen.
Na een jaar was ik zo vermagerd dat het gips op mijn heupen ging zakken, ik was er klaar mee en ik het eraf heb laten halen. Ik kreeg toen een corset, veel pijn, afhankelijk van anderen (mijn tweelingzusje hielp me iedere morgen en avond) en ik dacht: Dit wil ik niet meer!
Ik ga mijn spieren stevig maken, so i did.

Ik ben de sportschool in gestrompeld, mijn eerste stap naar een nieuw begin.
Alleen ik vond trainen helemaal niet leuk dus ben ik mijn eigen programma’s gaan maken om trainen wel leuk te maken! Uiteraard niet alleen voor mezelf. En zo rolde ik het fitnesswereldje in.

Om een lang verhaal kort te maken kan ik heel trots zeggen dat ik na al het harde werk, motivatie en doorzettingsvermogen ik de eerste A sporter van het NOC/NSF voor de fitness was en met de behaalde titels:

*Nederlands Kampioen Fitness,
*Miss Universe Fitness,
*Wereldkampioen Fitness en
*Miss World Fitness (alle winnaressen van alle categorieen strijden tegen elkaar als een wedstrijd en deze heb ik gewonnen!) Ook
*Miss & Mister univere met Yorick Bakker (ex vengaboy) gewonnen voor ons landje!

Daarnaast ben ik eigenaresse (samen met marcel) van Fitnesscentrum Beuvinglifestyle DRV in mijdrecht en Personal Training Studio DRV. Ik in de Nederlandse Fitnessfederatie NBPF en het Europese bestuur van de Fitness EBPF en het wereldbestuur WBPF.  Fitnesscoach, expert en bondscoach KNKF.
Heb samen met Joris onze podcast “Just Believe” over voeding en training en schrijf ik columns voor “Sportkrant Amstelland” en diverse bladen.

Ja en zo blij met onze dochter Roosje die we na mijn wedstrijdperiode hebben gekregen.
Life is a gift, take it! Just Believe.

They call me “Mother of the Dutch Bodybuilders”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *