Jolanda

Hoi!

Mijn naam is Jolanda Beuving en heb je zoveel te vertellen.
Mijn passie is fitness en trainen en dit is door mijn slechte rug mijn alles geworden.

Ik had ernstige rugklachten en heb een jaar van romp tot nek in het gips gezeten en op bed gelegen.
Na een jaar was ik zo vermagerd dat het gips op mijn heupen ging zakken, ik was er klaar mee en ik het eraf heb laten halen. Ik kreeg toen een corset, pijn, afhankelijk van anderen (mijn tweelingzusje hielp me iedere morgen en avond) en ik dacht: Dit wil ik niet meer! Ik ga mijn spieren stevig maken.

Zo ben ik de sportschool in gestrompeld, mijn eerste stap.
Ik vond trainen helemaal niet leuk en ben zo mijn eigen programma’s gaan maken om trainen wel leuk te maken! En zo rolde ik het fitnesswereldje in.

Om een lang verhaal kort te maken kan ik heel trots zeggen na al het harde werk, motivatie en doorzettingsvermogen ik de eerste A sporter van het NOC/NSF voor de fitness was en met de behaalde titels: Nederlands Kampioen Fitness, Miss Universe Fitness, Wereldkampioen Fitness en Miss World Fitness (alle winnaressen van alle categorieen strijden tegen elkaar als een wedstrijd en deze heb ik gewonnen!) Ook Miss & Mister univere met Yorick Bakker (ex vengaboy) gewonnen voor ons landje!

Daarnaast ben ik eigenaresse (samen met marcel) van Fitnesscentrum Beuvinglifestyle in mijdrecht en zit ik in de Nederlandse Fitnessfederatie NBPF en het Europese bestuur van de Fitness EBPF en het wereldbestuur WBPF.  Fitnesscoach en expert en bondscoach KNKF.
Heb samen met Joris onze podcast “Just Believe” over voeding en training en schrijf ik columns voor “Sportkrant Amstelland” en diverse bladen.

Ja en zo blij met onze dochter Roosje die we na mijn wedstrijdperiode hebben gekregen.
Life is a gift, take it! Just Believe.

They call me “Mother of the Dutch Bodybuilders”.